Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få kontakt med en jente i klassen jeg liker?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg bare lurte på hvordan jeg kan få bedre kontakt med ei jente i klassen. D blir litt vanskelig fordi jeg sitter helt bakerst og hun sitter nesten helt der fremme. Hvordan kan få kontakt med henne når en gutt i friminuttene nesten hele tiden får sjansen til å få d til. Vær så snill å hjelp meg. Blir glad for flere tips innenfor forelskelse.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Du må unytte friminuttene og den tiden dere får i timer til å jobbe for dere selv. Spør henne om oppgaver selv om du egentlig forstår det. Ta kontakt med henne i friminuttene selv om det er en annen gutt som gjør det. Hvis han går i klassen din han også så kjenner du han jo, og da kan dere snakke sammen alle tre. Det handler bare om å vise henne at du er interessert. Ta initiativ til å få kontakt med henne, så kanskje tar hun litt initiativ selv etter hvert. Det vil alltid føles litt flaut å skulle snakke med personen man liker, men det skjer ikke noe om du ikke gjør det. Det må bare være flaut. Snakk med henne. Finn unnskyldninger for å snakke med henne om du klarer det. Ta med deg kompiser bort for å snakke med henne om det blir lettere. Hvis noen av dine venner er god venn med henne bør du utnytte det. Du kan enten snakke med dem for å få dem til å hjelpe deg - ved å invitere dere til noe sammen eller ved å snakke med henne sammen med deg, eller bare utnytte de situasjonene når dine venner er i nærheten av henne eller prater med henne.

 

Ellers burde du jo prøve å få vært med på alt av arrangementer eller sosiale ting med klassen. Om dere ikke har noe sånt fra før av kan du jo arrangere noe selv. Inviter hele klassen med på bowling eller noe lignende. Da får du sjansen til å bli kjent med henne på fritiden, og det kan være litt lettere å gjøre det når dere ikke er på skolen, men heller gjør noe morsomt sammen.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking