Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 18 og er sammen med en jente på 26. Er det så rart som folk sier?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

hei jeg er gutt på 18 år er i lag me ei på 26 år mangen synst det er rart og kaller oss rare ting men er det egentli noe og bry seg om? jeg er utroligt glad i dama mi :) hu betyr så utroligt mye :) vill bare vite om dette her er rart

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

8 års aldersforskjell er ganske mye, men det kommer jo an på de to som er i forholdet om det fungerer. For mange blir det en stor utfordring det at man er på så forskjellige stadier i livet, og ofte blir det slik at den ene er mye mer moden enn den andre. Men noen klarer å få det til å fungere og takler problemstillingene bra. Jo eldre man er, jo mindre føles aldersforskjellen.

 

Det er nok bare det at det er litt uvanlig som gjør at folk reagerer. Det er ikke vanlig at en gutt på 18 er sammen med en jente på 26, og de synes nok det er vanskelig å forstå. Ikke bare er det mange år mellom dere, men det er heller ikke vanlig at aldersforskjellen går den veien - oftest er det gutten som er eldre enn jenta. Ting som ikke er helt vanlig blir fort sett på som rart.

 

Hvis dere har det bra i forholdet deres så synes jeg ikke du skal bry deg om hva andre sier. Du får heller forklare dem at du vet at det er mange år mellom dere, men at dere har det fint sammen og vil være sammen. Bare ha litt tålmodighet med folk rundt deg, det tar nok litt tid før de venner seg til tanken. Hvis det er vennene dine som sier dette, så kan det kanskje være lurt å la dem bli kjent med henne? Kanskje ser de at dere passer sammen tross aldersforskjellen.

 

Jeg har lagt ved en artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell