Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan få han til å kysse meg uten å si noe. Et blikk eller noe sånt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år.Blir 14 i år. Jeg lurer på om det er en måte for å få noen til å kysse deg uten å si noe, det er nemlig en gutt jeg liker kjempe godt. Han er 14 år og blir 15 år. Jeg venninda mi på 13, og kjæresten til venninda mi og kompisen som jeg liker skal til kjæresten til venninda mi snart. Alle sammen skal over natte hos han. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for jeg og han jeg liker må da dele rom og seng...Vel han synes jeg er søt men jeg vet ikke om han liker liker meg. Hvis han kysser meg utenatt jeg gjøre noe spess, vil han garantert ha sex med meg den natta. Jeg har hatt sex før med ex-en min som er 16 år. Hva skal jeg gjøre? Vet du om en måte jeg kan få han til å kysse meg utenatt jeg gør noe spess...Et blikk eller noe sånt? Tusen takk for svar, elsker nettsiden <3

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer