Hopp til hovedinnholdet

14 år og forelska i en jente på 25. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 14 år, som liker en jente på 25 år! Jeg har hatt noen små-forelskelser tidligere, men det var ingenting i forhold til dette, og jeg blurer veldig på hva jeg skal/bør gjøre. Vær så snill å hjelp meg!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Du bør absolutt prøve å komme over henne og glemme henne. Hun er 11 år eldre enn deg! Du må forstå at et forhold mellom dere aldri vil kunne fungere og at det aldri kan bli noe mer mellom dere. Det kan godt hende at du er nødt til å kutte all kontakt med henne og holde deg unna alt som minner deg om henne for å klare å komme over henne. Det viktigste er i alle fall at du selv forstår at det er en forelskelse det ikke kan bli noe av. Tenk på det som at du er betatt av henne og ikke noe annet. 

 

Artikkelen jeg har lagt ved, "forelska i læreren", handler om mye av det du sliter med. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell