Hopp til hovedinnholdet

Er det helt galt om jeg blir sammen med han når han er to år yngre enn meg?

Jente 17 år
 

Spørsmål

hei jeg har falt for en gutt! men problemet er han er 2 år mindere en meg ! er jeg blitt helt galt ? er det andre som faller for mindere gutter ? han virker myeee eldere en det han er og jeg hadde sex med han på en fest før jeg viste hvor gammel han var ! jeg var heldig vis ikke hans første! men etter det har vi kysset å klemt når vi er ute å fester (bor i spania) så er veldig normalt å være ute å feste når man er 14 og oppover. men hadde det blitt helt galt om jeg ble sammen med en som er 2 år mindere en meg ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

To år er ikke en så veldig stor aldersforskjell i utgangspunktet. Det at det er gutten som er to år mindre er kanskje ikke så vanlig, men det betyr ikke at det er galt. Noen synes det er rart bare fordi det ikke skjer så ofte og fordi jenter som regel er mer moden enn gutter i den alderen, men det betyr ikke at det er noe galt eller problematisk med det. Hvis dere trives sammen og du føler at han er moden for alderen så er det ingenting i veien for at dere kan bli sammen. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell