Hopp til hovedinnholdet

Er er 16 og forelska i en på 36. Det er gjensidig. Er det helt absurd? 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg er så forelska i en på 36.. Og det er gjensidig! Er dette helt absurd?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Dette er en utrolig stor aldersforskjell. Han er 20 år eldre enn deg, og mer enn dobbelt så gammel som deg! Jeg vil tro at han ikke er så veldig mye yngre enn foreldrene dine. Synes ikke du selv det er litt rart?

 

Det er godt mulig å bli forelsket i noen som er mye eldre enn deg, men det er viktig at man skjønner det når det er for stor aldersforskjell til at det går an. Et forhold mellom dere er ikke rett. Les de artiklene jeg har lagt ved. Den ene handler om utfordringene man kan møte på når man er i et forhold med stor aldersforskjell. Den andre handler om det å være forelsket i noen som er veldig mye eldre, enten det er en lærer eller bare en person du har mye med å gjøre. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell