Hopp til hovedinnholdet

Liker en som er to år eldre, men vet ikke hva han synes

Jente 13 år
 

Spørsmål

eg heiter Emilie og eg har et spørsmål eg var i lag med ein gut i 3 år men da slo eg op med han og no har eg vert 1år utan kjeraste men en dag var vi på balet og der møte eg en but og eg liker han veldig men han er 15 år og eg er bere 13 år og uanset om eg prøver og ikkje tenke på han so får eg ikkje det til og eg har nomeret hans men eg tør ikkje og ringe hva skal eg sei da? og eg er red at vist eg spør om me skal bli i lag og han seier nei og seier det til alle

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!


Jeg synes godt du kan prate med han og se hvordan ting ligger an. Hvis han er interessert i deg merker du det. Det kan godt hende at han synes det er for mye at du er to år yngre enn han, men det vil du merke ved at han ikke virker så interessert. Prøv å bare sende han en melding, si hei og spør hvordan det går. To år er i utgangspunktet ikke et stort problem, men når dere er så unge kan det bli det. Det kommer mest an på hva dere to mener om det og hva dere vil.

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell