Hopp til hovedinnholdet

Slo opp fordi jeg ikke likte han ordentlig, men nå liker jeg han!

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg liker en gutt jeg var sammen med før, jeg slo opp fordi jeg ikke likte han ordentlig da, men nå liker jeg han igjen, men han liker ikke meg, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre :( Kan du hjelpe meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg synes du så smått skal begynne å ta kontakt med han igjen. Flørt litt med han, vis interesse og følg med på hvordan han reagerer. Dersom han avviser flørtingen, er nok dette et tegn på at han ikke lenger er så interessert. Dersom han derimot flørter tilbake og dere blir bedre og bedre kjent, så kan det være lurt å spørre om dere skal finne på noe en dag. Når dere er sammen kan det være lurt å bare være ærlig og fortelle han at du ønsker å prøve igjen. Si at du angrer på at du slo opp.

 

Dersom dette ikke fungerer må du nok finne deg i at det ikke kommer til å bli noe mer mellom dere to. Det kan ta litt tid å komme seg over dette, men gir du det tid vil det til slutt gå over.

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse