Hopp til hovedinnholdet

Er det for stor aldersforskjell? Han blir 16 og jeg er 13 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hej, jeg blir fort forelsket i en gutt og nå har jeg vært i sentrum her jeg bor sammen med 3- meningen min, Han er 15 og blir 16 og jeg ble nettopp 13.. Er det for stor aldersjforskjel ?? Så vet jeg ikke hva han syns om meg.. Vi har ganske mye øye kontakt og da smiler eller så ler han til meg ... Hva skal jeg gjøre?? Jeg klarer ikke å slutte å tenke på han, jeg har til og med vondt i magen så godt jeg liker han.. Vær så snill og svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Tre års aldersforskjell er ganske mye når man er så ung som du er. Jeg skal ikke si at det ikke kan fungere, men det må være under forutsetning av at dere begge er klar over hverandres grenser og respekterer hverandre. Begge må være komfortable med et forhold med så stor aldersforskjell og dere må ha snakket om hva det kan innebære. Jeg legger ved en artikkel som tar for seg noen av problemstillingene man kan komme over når man er i et slikt forhold. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell