Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Burde jeg la være å si at jeg liker henne? Redd for å få kjærlighetssorg.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg liker en jente veldig mye. Men det er ett problem. Jeg tror hun liker en annen og hun virker overhode ikke interisert. Hun er veldig smart og sliter litt med vennene sine. Mye alene. Og hun virker ikke flørtete og er veldig moden for alderen. Vi har spansk sammen men hun kjenner meg ikke så godt og det gjør heller ikke jeg. Og jeg tør ikke snakke eller chatte med hun fordi forrige gang jeg fortalte en jente att jeg hadde følelser for henne så hadde jeg kjærlighetssorg i en måned. Jeg er desperat får henne ikke ut av hodet. Vi går i 8. Og går i forskjellige klasser. Hun i A og jeg i C. Hun er blond og er kjempepen. Kan dere hjelpe meg ? Hadde blitt evig takknemlig om deres tips hadde fått oss sammen ! Bør jeg la være så jeg ikke har kjærlighets sorg eller burde jeg kjøre på ? Hilsen gutt på 13 år fra Hobøl :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer