Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kameraten til brodern er liksom sammen. Er det greit?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei!! Jeg går rett på sak. Broren min og bestekompisen ( begge er 18 år) de var hjemme hos oss og det var bare vi tre i huset og så gikk brodern på do og jeg viste ikke at han vennen var der så jeg gikk ut i shots og BH og der satt vennen hans men så kom brodern tilbake men så skulle brodern på butikken men kompisen ble igjen hjemme hos oss. Og da brodern hadde gått så begynte kompisen og snakke til meg akkurat som om jeg var en liten baby. Og så satt han seg i en stol og dro meg ned på fanget hans ( jeg synes det var gøy) så begynte han og kose med øre mitt og pluttselig snudde jeg meg mot han og smilte og da klina han til jeg syns det var deiligt og så kom brodern hjem og han fikk lattis da han så oss to og det eneste han sa var roter du med søstra mi eller... Og etter det har jeg og han klina mere og ikke bare klina men litt mere jeg syns det er sykt deiligt fordi han tar hensyn og hører på meg. Vi er liksom sammen men er det greit ?? Tenker på alderen... Svar raskt PLIAS !!!!:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er flott at at denne gutten tar hensyn og hører på deg, men når han er 18 og du 13 synes jeg rett og slett aldersforskjellen mellom dere er for stor til at det er helt greit. Han er over den seksuelle lavalder og har lov til å drikke alkohol, kjøre bil også videre. Alt i alt er det stor forskjell på livene til en 13-åring og en 18-åring, og jeg synes det beste er om du gjør det slutt med denne gutten og heller finner noen som er mer på din egen alder. Les også artiklene under.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell