Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg skrive et brev og si at jeg ikke vil ha han tilbake som han tror?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 17 år gammel. Jeg har tidligere hatt en kjæreste, men nå er forholdet over. Jeg slo opp med ham, fordi jeg ville være alene. Det var noen vanskelighet i forhold til familien min da jeg slo opp med ham. Vi snakker fortsatt sammen selv om forholdet er over. Forrige fredag ringte jeg har feil, det vil si jeg skulle ringe til en annen, men så tastet jeg navnet hans og ringte, da jeg fortalte han at det var feil, trodde ham at det var tull. Jeg fant også ut at venninna mi hadde send han en melding hvor det står at jeg fortsatt elsker ham og kan derfor han snakke med meg og bli sammen igjen, men han var ikke enig. Altså det var ikke min mening, hun bare gjorde det. og på fredag når jeg ringte ham, oppdaget jeg at han tror at jeg vil ha ham tilbake, men det er feil. Jeg lurer da på om jeg kunne skrive et håndbrev til ham og fortelle at jeg ikke vil ha ham tilbake og ønske ham lykke til videre med livet. Altså jeg vil ikke såre ham med brevet, men bare sånn at ham vet hva slags person han er til meg og hva slags respekt jeg har for ham… Håper jeg kan få råd av dere når det gjelder dette. Tusen takk! Ser fem til deres svar :) PS: han er 25 år gammel, derfor føler jeg meg litt usikkert.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Jeg synes egentlig at du bare skal la det ligge. Det kan godt hende han tror at du ønsker å få han tilbake nå, men om du bare lar være å ta kontakt med han fremover kommer det til å gå over av seg selv. Hva han tror har jo egentlig ikke noe å si. Du vet hva du mener og føler og det er det som er det viktige. 

 

Hvis du absolutt ønsker å gjøre han klar over at du ikke vil ha han tilbake synes jeg heller du skal sende han en melding. Skriv at du har hørt at venninnen din snakket med han. Si at du har det veldig bra som ting er nå, at du setter pris på den tiden dere hadde sammen, men at du ikke ønsker å gå tilbake til det akkurat nå. Så kan du avslutte med å si at du bare ønsker å klargjøre situasjonen. Å ønske han lykke til videre kan komme til å oppfattes frekt, så det synes jeg du kan la være. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell