Hvordan kan jeg få kontakten tilbake med jenta jeg liker? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg få kontakten tilbake med jenta jeg liker?

account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan kan jeg få kontakten tilbake med jenta jeg liker? Hei, det var en jente i parallell-klassen som jeg likte(jeg liker henne fortsatt). etter å ha gått mye fram og tilbake med å vise henne at jeg var interessert i hun, fortalte jeg henne om følelsene mine i starten av januar. Uheldigvis ble jeg avvist fordi at hun holdt på med en annen. Men jeg liker henne fortsatt og(jeg har aldri likt noen så mye som jeg liker hun) jeg ville blitt glad om jeg fikk kontakt med henne igjen(som venn da). Jeg lurer hvordan jeg kan få kontakt med henne igjen. (vi har aldri snakket sammen ansikt til ansikt). Jeg fortalte henne om mine følelser på facebook(hun sa at det ikke passet å møtes ansikt til ansikt). Kan jeg ta kontakt med henne igjen? Kan det bli kleint? burde jeg la hun være for en stund til? Hva slags intrykk tror dere at hun fått av meg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer