Hopp til hovedinnholdet

Da jeg kom på skolen på mandagen fikk jeg vite av bestevennen min at han og hun hadde lagt sammen flere ganger, mens vi holdt på...

 

Spørsmål
Hei!
Jeg er en jente på 14 år, som er veldig forelsket i en gutt på skolen som er et år eldre enn meg.
Vi begynnte kontakten før jul en gang via msn, og det utviklet seg til tekstmeldinger. Vi var ikke med hverandre før en stund etter jul. Da var vi hos han og så film. Det skjedde ingenting. Jeg turde ikke gå frem, for jeg visste ikke om han likte meg. Men de neste gangene holdt vi hender, klinte og koset. Det var han som tok kontrollen, og jeg hang meg på. Jeg ønsket han veldig som en kjæreste, men det gikk ikke så fort fremover, og vi snakket ikke så masse om følelser og slikt. Jeg var også veldig usikker på han fordi jeg vet og har hørt fra andre at han drikker og røyker tobakk og hasj. :O
Sist helg var jeg med han på lørdagen, og vi hadde det veldig kjekt, og koste masse. Da jeg kom hjem den kvelden var jeg så utrolig sikker på at han var den rette, og jeg var kjempeforelsket. Men da jeg kom på skolen på mandagen fikk jeg vite av bestevennen min at han og hun hadde lagt sammen flere ganger, mens vi holdt på. Jeg ble så utrolig lei meg, og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.
Nå har jeg ikke snakket med han på mange dager, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil ikke glemme han, og jeg liker han veldig godt, tror jeg. jeg er veldig usikker. Hva syntes du jeg skal gjøre? skal jeg prøve å få han tilbake?

På forhond takk!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ubehagelig å bli "ført bak lyset" slik når han har drevet et dobbeltspill. Hvis dette er en venninde du stoler på og det er sant det hun forteller, vil jeg nok råde deg til å ikke ha så store forventninger til denne fyren. Høres ut som du fort kan bli veldig skuffet igjen.

Det er ikke så lett å kutt ut følelsene helt brått, kanskje, men det kan være lurt å ta med fornuften litt ekstra i vurderingen videre, -det kan også hjelpe til å styre følelsene litt.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om fjellvett?

Hva er en vanlig grunn til redningsaksjoner i fjellet?