Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært god venn med en gutt lenge nå. og for noen månder siden sa vi at begge likte hverandre og var med hverandre ganske mye. men så ble jeg skikklelig usikker.

 

Spørsmål
Hei!
jeg har vært god venn med en gutt lenge nå. og for noen månder siden sa vi at begge likte hverandre og var med hverandre ganske mye. men så ble jeg skikklelig usikker, og sa jeg ikke likte han. for jeg ville ikke gi han forhåpninger, og synes det var bedre å si det før enn senere. men nå lurer jeg på om jeg fortsatt liker han. for jeg savner litt å snakke med han. men jeg sa til han at jeg heller ville at vi skulle være venner å se hvordan det gikk. men vi har ikke snakket så mye etter det.
hva skal jeg gjøre? er så usikker på følelsene mine!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er naturlig å savne en man har fått et godt forhold eller vennskap til. -Men et savn trenger ikke å bety at du valgte galt. -Jeg tror nok heller du tok en riktig beslutning utfra følelsene dine, og var ærlig mot ham. Han følte nok antagelig litt mer for deg og hadde kanskje håp om at forholdet skulle bli noe mer enn bare vennskap, og da er det ikke uvanlig at man trekker seg unna helt hvis det ikke blir slik man håper.

Nå har denne avvisningen blitt tydelig for deg og det gjør noe med deg, men jeg tror nok du skal tolke dette som kjærlighet, men mer som en del av sorgen over at dette ikke ble noe mer.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Kva veit du om demokrati?

Kva er referendum?