Hopp til hovedinnholdet

Blir bare mer forelsket i henne. Når skal jeg spørre om vi skal bli sammen?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei ! jeg er en gutt på 13 som er såååå forelska i ei jente.. jeg vet ikke hvordan jeg skal si det, men jenta har jeg kjent i ca 8-9 år.. jeg var mye med henne for ca 6 år siden. etter 2-3 år stoppa det plutselig igjen. jeg tror det var fordi vi var me hverandre nesten hver dag.. vi var faktisk kjæreser og eit par år .... nå har jeg begynt å ver litt med hun igjen.(tror det kommer til å vare fordi jeg har vore med ho 3 ganger denne veka.).. jeg tror jeg gir ganske klare signal på at jeg liker hun, men jeg vet ikke om hun fatter 'spillet'... jeg kaster puter på henne på en 'flørtete ' måte mens vi ser tv .. og fletter håret hennes etterpå.. og så går det over til at jeg spør om jeg kan holde på med ryggen hennar. ho tar av seg jumper og faktisk singletten au og legger seg på fanget mitt så jeg kan holde på med ryggen hennes...DA ER KVELDEN I BOKS FOR MEG. !!!!!! Jeg blir bare meir og meir forelska. jeg er aldri sulten men så må jeg jo alikevel spise da. Hvor lenge skal jeg vente til jeg spør om å vere kjærester ? tror du i hele tatt at det kan vere hun liker meg ?? og hvordan skal jeg spørre ? mobil, direkte eller kansje via venner ?? Jeg blir iallefall SKIKKELG LEI MEG VISS HUN SIER NEI.. takk for svar... hilsen FORELSKA 13-åring

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tror nok hun skjønner at du liker henne når du gir såpass klare signaler. Siden hun går med på det du spør om er sjansene store for at hun også liker deg, men dette er vanskelig for meg å si 100% sikkert. Les artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg" for hjelp til å finne ut av dette.

Framover synes jeg bare du skal fortsette som du gjør. Flørt med henne, tull med henne og vis interesse. Jeg legger ved et par artikler du kan lese gjennom. Når du er ganske så sikker på at hun også liker deg, da synes jeg du skal spørre henne. Eller du kan ta sjansen og kysse henne en gang dere er alene. Da er det hvertfall naturlig å spørre om dere skal bli sammen. Jeg synes du skal spørre henne selv, en gang dere er alene. Dette blir mer personlig og romantisk enn om noen venner av deg gjør det eller om du gjør det over for eksempel Facebook.

Ellers er det veldig viktig å spise ja, så bra du tvinger deg selv til å gjøre dette selv om du ikke har så lyst på mat. Dersom du ikke spiser har du jo ingen energi til å være glad og morsom når du er med denne jenta. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse