Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente, 16, lurer på hva det betyr når en gutt har endret oppførsel

account_circle

SPØRSMÅL

Hei,i oppveksten min har jeg alltid hatt både gutte og jente venner. Men det har alltid vært gutter som har plaget meg, alle har vært på min alder. F.eks i timene pleide to gutter å kaste viskelær på meg, en som alltid har slengt kommentarer til meg, tatt tingene mine og løpt vekk, til og med slått og sparket meg. Masse sånt forskjellig.. Det fortsatte på ungdomsskolen, men det har sluttet nå i tiende. Jeg var alltid god venn med han ene som gjorde noe av det nevnte, men sluttet å snakke med hverandre åttende. Nå har jeg lagt merke til at han oppfører seg annerledes mot meg, han holder opp døren for meg, forsvarer meg hvis noen sier noe om meg, og når jeg mistet noe i gulvet så plukket han det opp for meg. En annen ting var at jeg gikk forbi han og skulle gjennom en glassdør, jeg så speilbildet hans i glasset og han så mot meg selv om han snakket med vennene sine. Han har ikke snakket noe med meg, men jeg bare lurer på om disse tingene kan bety noe??

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer