Hopp til hovedinnholdet

Sinnsykt forelsket i en gutt i klassen min. Har en greie, men hva gjør jeg videre?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 16 år og jeg er sinnsykt forelsket i en gutt i klassen min. Vi har hatt en liten greie en god stund nå, og jeg tror han er litt interessert i meg for vi har øyekontakt flere ganger daglig og småprater en gang i blandt, i tillegg et det flere av vennene mine som har sagt det.. Problemet er at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre videre, jeg vil så gjerne at han skal ta initiativ men det har ikke skjedd noe ennå.. Og i tillegg så begynner vi på forskjellige skoler til høsten så om det skal skje noe må det skje før sommerferien for eller så kommer vi sikkert til å miste kontakten! Takk for hjelp, jeg er desperat! Hilsen stupforelsket jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så bra du har funnet en du liker. Jeg tror neste steg er å bli enda bedre kjent med han. Snakk mer med han på skolen og vis at du er interessert. Kanskje har dere noen felles venner? Da blir det lettere å ta kontakt, for eksempel dersom noen du kjenner allerede snakker med han i et friminutt. Da bør du gå bort og melde deg på i samtalen. Ellers er det alltid lurt å spørre om dere skal finne på noe en dag. Start en samtale på Facebook og spør en gang det er naturlig. Ta med deg noen venner i starten. Dersom kjemien er god kan dere etter hvert finne på noe alene, og da er det lurt å flørte for å vise at du liker han.

Les også artiklene jeg legger ved. Tenk at det er bedre å ta kontakt nå selv om det er litt skummelt, enn å angre på at du aldri turte. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse