Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt, men han bor i England og er to år eldre enn meg

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hey jeg er ei jente på 12 år snart 13 jeg er kjempe forelsket i en gutt , men han bor i england. Vi har snakket mye på skype å facebook så jeg vet at han ikke lyger om alderen sin å sånn. Problemet er at ingen av oss er gammel nokk til å reise alene for å møte hver andre. Han er gammel nokk om 2 år for da blir han 17 men det er så lenge til. Jeg tørr heller ikke å si det til foreldrene mine siden han som jeg sa bor langt unna å at han er 2 år eldre en meg, så jeg vet ikke helt hvordan moren min vill reagere viss jeg sier det til henne. Vi selv sier at vi er sammen nå å det er jeg selvfølgelig glad for

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du har funnet en gutt du liker og som du kan snakke med på denne måte. Når det er sagt så er det jo sånn at det å ha et å ha et forhold med en som bor så langt unna og du ikke har møtt, i tillegg til at han er to år eldre enn deg, som regel ikke er noe å satse på. Jeg vil anbefale deg å heller prøve å se på denne gutten som en venn du kan snakke med, og prøve å bli kjent med gutter på din egen alder og som bor mer i nærheten. Jeg synes også du skal fortelle moren din om denne gutten, for det er veldig  greit at foreldre vet at barna deres snakker med personer på internett. I tillegg kan det jo hende at hun har lyst til å dra til England med deg så du kan møte denne gutten. Les også artiklene under.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du trygg og smart på nett

Trygg på nett (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell