Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han til å  legge merke til meg og ikke bare den populære jenta?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei :) Jeg er en jente på 13 år som har et ''problem''... Det er nemlig en gutt jeg liker som er et år eldre. Han er søt, smart, snill og er kjempeflink til å skate og spille fotball. Problemet er at en annen jente i klassen min liker han også, og hun er en sånn type jente som alle liker og hun er skikkelig populær. Vi går jo i 7. klasse og han går på ungdomsskolen, så vi ser hverandre ikke så mye. Men jeg er sikker på at til neste år kommer den ''populære jenta'' (eller hva jeg skal kalle henne) til å spille mye fotball med han, spørre om å låne skateboardet hans, prate og flørte mye med han osv.... Og hun har hatt MANGE kjærester og tørr liksom å gjøre så mye... Jeg kommer sikkert ikke til å tørre å prate til han engang... Men det virker som at hun liker han bare fordi han ser utrolig bra ut og egentlig ikke bryr seg så mye om noe annet. Mens jeg satt i en helt mattetime og bare tenkte på han og fikk ikke jobbet noe! Så jeg prøver egentlig bare å komme over han på en måte, for jeg tenker at jeg egentlig ikke har noen sjanse... Men siden jeg ikke klarer slutte å tenke på han, trenger jeg råd om hva jeg kan gjøre så han legger merke til meg og ikke bare blir sammen med den ''populære jenta'' som alle andre.... Mvh, meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du må passe på at du ikke gir opp før du engang har prøvd. Siden du er redd for at konkurransen om denne gutten skal bli større når dere starter på ungdomsskolen, foreslår jeg at du prøver å ta kontakt nå slik at du ligger et skritt foran etter sommerferien. Prøv å finne en grunn til å få snakket litt med han. Har dere for eksempel noen felles venner? Eller kanskje du også spiller fotball? Skal venninnen din se på vennen sin spille fotballkamp en dag, bli med! Kanskje du møter på gutten? Det gjelder å være litt på. Når du ser han, si hei og smil! Hvis du hele tiden er litt på og sørger for at han legger merke til deg, vil det etter hvert bli mer og mer naturlig å stoppe og prate med han en dag.

Les artikkelen under kalt "Ung.nos flørteskole" for flere tips.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse