Jeg lurer på hvordan jeg kan ta kontakt med gutten jeg liker igjen, etter en del trøbbel?  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg lurer på hvordan jeg kan ta kontakt med gutten jeg liker igjen, etter en del trøbbel? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en gutt jeg liker som går på en annen skole, ble kjent igjennom fetteren hans som går i min klasse og vi er gode venner. Holdt på med han jeg liker en stund men tror vi ble for Close for fort. Han tok avstand altså snakket ikkje like mye med meg via snapchat. Vi hadde en liten krangel og snakket ikkje med hverandre på en stund. Sa unnskyld for det eg hadde sagt. Har sendt han et par snaps men hender han ikkje svarer. Han svarer av og til og har bare sendt et svar tilbake, liker han fortsatt og vil få god kontakt igjen. Før vi kranglet også via snap sa han at han ikkje var klar for forhold pga mye fritidsaktivitet men kanskje senere var han klar for forhold, føler eg ødelagte den sjangsen og er usikker på om han fortsatt liker meg. Som sagt vil snakke med han igjen men vet ikkje hvordan? og vil vite om han fortsatt liker meg men vil ikkje spørre føler eg virker for desperat då. Mvh en frustrert forelsket jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer