Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Er hun interessert?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Nå er det sånn at jeg har møtt ei jente noen ganger som ser mye på meg.. Første gangen jeg traff henne så hun såpass på meg at hun drømte seg bort. En annen gang stirra hun på meg konsetrert når jeg sto med henne... et uttrykk jeg aldri har sett før hos ei jente. Også ved et annet tilfelle ferska jeg henne når hun så på meg og jeg tror vi så på hverandre ganske lenge, iallefall 3-5 sek. Det er mulig hun er flørtende. Hun pleier å smile litt beskjeden. Hun har vært veldig hyggelig ovenfor meg, og hadde lett for å le. ... Det er veldig viktig for meg nå å få et hint om hva dette er slags tegn! Kan jeg fatte en viss interesse?? Hjelp meg å tolke henne! Takk på forhånd.

Besvart 09.06.2017 22:01
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Ut fra det du forteller virker det absolutt som om hun kan være interessert. Det at hun ser såpass mye på deg og ler når hun er rundt deg er gjerne tegn på at hun liker deg. Det kan likevel være greit å se etter flere tegn slik at du kan bli mer sikker på om hun liker deg. Om hun f.eks gir deg ekstra mye oppmerksomhet, tar mye initiativ til å snakke med deg eller blir litt stresset av å være i nærheten av deg kan dette tilsi at hun er interessert i deg:)

Jeg legger ved noen artikler som kan hjelpe deg litt på vei angående dette:) Men det virker i hvert fall som om dere har fått en god start. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan gi deg ulike muligheter for å flørte litt... Kanskje kan det være lettere enn å flørte med noen direkte ansikt til ansikt, eller i tillegg til den direkte kontakten. Her får du noen råd du bør ta med deg hvis du skal flørte via mobilen.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Høstflørt (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre