Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kysse, og hvordan vite om hun liker meg tilbake

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er redd for at jeg aldri får kysset noen, og at jeg ikke får d til hvis d oppstår en situasjon der jeg skal kysse noen(noe som er ganske usansynlig da), men er d vanskelig å kysse noen? Jeg føler alle har kysset noen før unntatt meg, men jeg har ingen mulighet for å gjøre d. Hvordan bare skjer d egentlig? jeg har blitt forelsket i en i 3. klasse og av og til så føler jeg at d er noe mellom oss, for vi holder øyekontakt lenge og d er bare liksom en usynlig energi, men jeg vet ikke om d bare er meg som føler d fordi jeg er så anspent når jeg er i nærheten av henne. Hun snakker av og til m meg og det er sykt bra stemning liksom, men noen gang er det bare som om vi er helt fremmede, så tror egentlig ikke hun føler noe. Men d er så skiftene. men det er litt vanskelig for jeg aner ikke om hun liker jenter eller ikke. Burde jeg prøve å flørte m henne? Hvordan vet jeg om hun bare er hyggelig eller om hun faktisk flørter? Og er 2 års aldersgrense for mye?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer