Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker henne, liker hun en annen? Gi henne opp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg tenker å dele opp spørsmålet i 2-3 deler og håper du kan gjøre det samme med svaret. Jeg liker en jente, men jeg er ganske sikker på at hun og en venn enten hooker eller er sammen helt lowkee. Kan hende jeg tar helt feil, begge sier nei, men samtidig så merker jeg at kompisen min blir litt rar når vi snakker om det. Hva gjør jeg hvis det stemmer, konfontrere? Gi opp på henne? Neste del. Jeg og denne jenta har snakket en del, og jeg prøver å si noen små personlige komplimenter når vi møtes eller snapper, og jeg tror hun blir veldig glad for det, men vet ikke hva jeg skal begynne med nå. Om jeg skal gå rett på å spørre om en slags «date» snart, gå inn for et kyss eller bare ta det rolig og vente litt, men begynner å bli vanskelig å vente snart

SVAR

Besvart 30.07.2020 20:03:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
account_circle