Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg bare er en "god venn" for henne, eller noe mer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er veldig forelsket i en jente, men jeg lurer på om hun liker meg. Jeg har chattet litt med hun før, men ikke noe spesielt mye. Men i det siste har jeg begynt å snakke med henne på facebook igjen, og vi sender også bilder til hverandre via snapchat. Hun sender kyssetegn/hjerte på nesten alle bilder. Og i det siste har hun også begynt å sende god morgen meldinger. Hun smiler når jeg er i nærheten, men jeg vet ikke om jeg bare er en "god venn" for henne, eller om jeg er mer en det.

SVAR

Besvart 04.02.2013 17:55:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle