Kjæresten på 26 nekter å søke jobb og bor hjemme hos foreldrene Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kjæresten på 26 nekter å søke jobb og bor hjemme hos foreldrene

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er ei jente som har en kjæraste. har vert saman med han i over 1 år nå. Vi har det eigentleg fint saman og eg er veldig glad i han. Problemet er det at han er arbeidsledig og har vert det lenge.( Han orker ikkje å søke jobb og bor fortsatt heime hos foreldra sine(han er 26 år). og han har en son på 4 år som foreldra hans må ta vare på fordi han ikkje har jobb og hus. Syns dette er veldig dumt og eg trivest ikkje med at det er slik. Vil gjerne flytte saman med han og etablere meg på sikt. Han seier han ikkje vil ha barn med det første pga. han har en son. Eg har veldig lyst på barn om 1 år eller 2, men han seier at sidan har har 1 frå før vil han vente en stund. Dette er vanskelig for meg å akseptere. vil ikkje gjøre det slutt med han fordi eg er for glad i han til det. vi har hatt våre krangler og ueinigheter til tider. har tenkt noen gangar å gjøre det slutt med han, men klarer det ikkje fordi eg blir så innmari lei meg :/ veit ikkje kva eg skal gjøre. Er så forvirra .. Føler det blir så dumt å gi slepp på ein som eg elskar så høgt, men kanskje eg må det om ikkje han vil noe nyttig med livet sitt.. :S kva skal eg gjere?? helsing usikker jente.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer