Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min bryr seg lite om meg

Jente 17 år
 

Spørsmål

Kjæresten min bryr seg lite om meg. Han snakker med meg kun når han orker eller ikke har noe å gjøre. Når Han er ute med venner så forventer han at JEG skal snakke med han og sende han meldinger osv men når han ikke svarer meg så blir jeh irritert!! Han blir sur på meg hvis jeg ikke svarer han tilbake og JEG synes det er dårlig gjort! Hva kan jeg gjøre?? Han forventer at jeg skal være superglad når han ALLTID SENDER MELDINGER OG SKAL SVARE HAN TILBAKE. Men når HAN ikke svarer tilbake så er ddt greit.. jeg er dritt lei av han!! Hva skal jeg gjøre

Besvart 14.01.2019 15:45
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Først og fremst: det skal være likt mellom dere. Forventer han at du skal bli glad og svare på alle meldingene hans, må det samme gjelde for han. Dette kan du gjerne si til han. Vær klar på at du ikke synes dette er greit og at det er sårende at han bare svarer deg når han ikke har noe annet å gjøre. Det er dårlig gjort og det er ikke sånn et forhold skal fungere. Du kan også gjerne spørre han om hvorfor han har så høye forventninger til at du skal svare han, når han selv ikke gjør det samme. Gjerne forbered noen eksempler du kan vise til, slik at han kan se hvorfor dette er noe som irriterer deg.

Snakk med han og vær svært tydelig på hva problemet er. Hvis dette ikke bedrer seg, vil det jo kanskje være bedre for deg å være singel. Spesielt med tanke på at du er så lei av oppførselen hans. Vær klar på at du forventer en forandring. Det er er bare rettferdig at du forventer dette av han, når han forventer det samme av deg:)

Les gjerne gjennom artiklene under!

Masse lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

Trist jente krangler med kjæresten (www.colourbox.com)

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre - både om det som er fint og om det som er vanskelig.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold