Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å velge hvilken gutt jeg skal være med

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente på 14 år og har nylig vært utro mot kjæresten. Jeg trodde først at det ikke betydde noe, men nå har jeg begynt å få følelser for gutten jeg var utro med. Han jeg var utro med er bestevennen til kjæresten min og vi har nå et hemmelig forhold. Jeg klarer ikke å takle to gutter på en gang men finner ingen annen løsning siden jeg har følelser for begge to. Jeg føler jeg må velge men jeg klarer ikke siden jeg liker begge to. Hva kan jeg gjøre?

Besvart 11.02.2019 12:29
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg skjønner at dette er en utrolig vanskelig situasjon for deg. Det er ikke lett å være forelsket i to personer. Det er naturlig at du ikke klarer å velge, men jeg vil absolutt råde deg til å kun være med én av guttene. Dette er jo ikke rettferdig overfor noen av dere.

I og med at du liker begge to like mye, vil jeg råde deg til å se på andre ting også - når du skal bestemme deg for hvem du vil være med. Her kan du f.eks tenke på hvem du trives best sammen med, hvem som har de beste egenskapene, hvem du har det gøyest med osv. Du behøver jo ikke bare å tenke på følelser når du skal ta et valg:) Det er mange andre ting som også er viktig i et forhold. 

Gi deg selv tid til å tenke gjennom dette. Etterhvert må du nok ta et valg, men bruk litt tid til å tenke på hvem du helst vil være med og hvorfor:)

Les gjerne gjennom artiklene under!

Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold