Hopp til hovedinnholdet

Er jeg fortsatt muslim?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har et spørmsmål. jeg har vært sammen med en gutt i snart 3 mnd. og i min familie er alle sammen muslime. men jeg har gjort så mye som ikke er lovelig å gjøre i den muslimkse regionen blant annet drikke, røyke, ha norsk kjæreste, ha seksuelle ting med kjæresten ovs.. og jeg tror ikke så mye på reglionen eller noe ligne. men jeg tørr heller ikke å si noe av det til familien, fordi det ville bli en dårlig situasjon av det. alle i familien min vet om kjæresten uten pappa siden han er imot sånt. så jeg lurte på er jeg forsatt muslim eller kan jeg forsett kalle meg det etter alt sammen jeg har gjort som ikke er lov. jeg personlig mener at reglion skal ikke ha noe å si på hvem man er, og hvem man elsker

SVAR

Besvart 09.01.2020 15:06:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Må du leve et dobbeltliv?

Har du en hemmelig kjæreste? En mobil familien ikke vet om? Er du redd for at dobbeltlivet kan bli avslørt?

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle