Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en eldre gutt, men ingen i familien min vet om det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og en gutt har prata sammen nå, hver dag i snart 3år. Vi har kjent hverandre så og si hele livet, så har alltid visst hvem hverandre er. Jeg trives veldig godt med han, og han får meg til å føle meg spesiell. Det er noe ved han jeg liker så godt, men som jeg ikke kan sette ord på. Jeg har to spørsmål. Når er det greit at vi blir sammen uten at det er rart og at aldersgrensen virker for stor. Når jeg er 18 og han 22? Som sagt så har familien våres alltid vært venner. For 2-3 år sia, så gifta onkelen min seg med søstera hans, så hans søster er da min tante. Det er ingen i familien som vet om oss og at vi prater så mye som vi gjør. Vi begge har sagt at vi ikke utelukker et mulig forhold i fremtiden, for begge har veldig lyst, men mye kan skje på 2år. Vi var begge på besøk hos søstera hans nå nylig og vi lå i senga sammen og koste. Hadde ikke sex og sov heller ikke der, for ville ikke at folk skulle se oss. Hva skal jeg gjøre, og hva tenker dere?

SVAR

Besvart 28.02.2020 14:10:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle