Hopp til hovedinnholdet
Ung.no på Snapchat
Nervøs jente (colourbox.com)
Nervøs jente (colourbox.com)

eg må få han til og like meg 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Heei, ehh ingen lett måte å sei det på men eg liker ein gutt veldig mykje han er ''my one and only'' eg kan faktisk sei at eg er utrulig glad i han <3 og idag så sendte eg han denna meldinga Heei, ehh et vel ingen lett måte å sei ditta på haha men YOLO..... so eg veit eg eg feig og ikkje gjere det face to face men eg ser deg jo aldri ja eg lurte på om du villle bli sammen med meeg, og sei nei om du meina nei eg skjønner koffor. håpa ikkje ditta endra på ''VENNSKAPET'' haha eg skjønner at det e utrulig tåpelig, men eg klare ikkje å sei noke..... pliiiiis hjelp meg for det eg fekk som svar var Ehmmm, eg likasje deg;* men vi er forsatt bestevenner eg må få han til og like meg må.... han e det beste som har skjedd meg!! plis hjelp meg med dinna det e utrulig vanskelig kom med masse tips eg hadde gitt vekk alt for han ATL!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Når du har fortalt ham hva du føler har du liksom gjort ditt. Man kan ikke bare overtale noen til å like deg på den måten- er han ikke interessert i å være noe mer enn venner, så er det ikke så mye du kan gjøre med det.

 

Siden dere allerede er så gode venner, synes jeg heller ikke at du skal fortsette å flørte med ham. Det blir liksom så ubehagelig for ham å være rundt deg, selv om han egentlig setter veldig pris på vennskapet deres. Jeg tror det beste for forholdet deres vil være å gå tilbake til å oppføre dere helt vanlig rundt hverandre. 

 

Jeg synes også at du burde begynne å jobbe litt med å komme deg over denne forelskelsen. Det kan jo ikke bli dere to, så da er det like greit å bruke minst mulig tid på alt det der. Kom deg ut med andre venner, og finn på ting du liker å gjøre. Kanskje kan også artikkelen under om kjærlighetssorg hjelpe deg videre. 
Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Gutt er lei seg (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold