Kommer jeg til å leve resten av livet alene? Tør ikke kontakte jenter Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kommer jeg til å leve resten av livet alene? Tør ikke kontakte jenter

account_circle

SPØRSMÅL

Bare lurte på noe. Om man ikke tør å snakke med den jenta man er forelsket i uansett hva, og du ser at andre gutter prøver seg, og du sier til deg selv, nå har jeg tapt alt, jeg kommer aldri til å få hun nå siden så mange også konkurrerer, også noen uker senere ser du at den jenta du er forelsket i har plutselig blitt sammen med en. Man får en slags følelse, føles ut som at hjertet gråter, blodetrykket blir høyere og høyere, sinne og sjalusi øker. Og du mener at du virkelig kunne ha elsket hun Jenta, så ser du hun med en annen gutt. Jeg vet selv at jeg aldri hadde fått hun, men jeg turte bare ikke gå bort. Jeg tør ikke gjøre noe, å bli avvist av ei jente er å få et skarptkniv rett i hjertet. Betyr det at må leve resten av livet alene uten ei hustru ? Mvh en kompis.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer