Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

Gutten jeg liker har blokkert meg, hva skal jeg gjøre?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg var med en gutt i helgen. Vi hadde det utrolig koselig og jeg tror jeg har funnet drømmegutten. Etter festen vi var på var jeg nødt til å sove hos bestekompisen hans. Det gikk ikke lang tid før han begynte å ta litt mer og spurte om vi kunne pule. Jeg sa gjentatte ganger at jeg ikke ville fordi jeg hadde falt for bestekompisen hans. Han sa t.o.m. at han jeg hadde falt for hadde dame, kun for å få meg med. Det endte i at han pulte meg (selv om jeg ikke var keen) og han lovte å ikke si noe til drømmegutten. Dagen etter dro jeg til crushet og vi var ferd med å ha sex, men han ville plutselig ikke (jeg trodde det var fordi han var usikker på seg selv). Vi hadde det koselig på andre måter og han sa han gjerne ville møtes igjen. Senere på kvelden (jeg var kommet hjem) måtte jeg spørre om han hadde dame (noe han ikke hadde) og han fortalte at han visste at vi hadde pult. Allerede da var han i dårlig humør. Dagen etter hadde han blokkért meg på snapchat. Hva skal jeg gjøre? Han er en drøm

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Den beste løsningen vil nok være å forklare situasjonen og eventuelt unnskylde for det som har skjedd. Du vet jo ikke hva denne gutten har fått høre, så det kan være lurt at du får gitt han din versjon av det som skjedde. Det kan derfor være greit om du forklarer denne gutten hva som skjedde mellom deg og bestekompisen hans og hvorfor dette skjedde. Du ønsket jo i utgangspunktet ikke å ha sex med bestekompisen hans og dette kan være greit å fortelle han. Vis hvor mye du liker han og "be" om en ny sjanse.

Det er forståelig at han er litt usikker med tanke på at du har hatt sex med bestekompisen hans. Likevel burde ikke dette stå i veien for "forholdet" deres. Du og han var jo tross alt ikke involvert da du var med kompisen hans. Det kan likevel være greit å forberede seg på at det kan ta litt tid før han tar kontakt igjen. Det var sikkert et sjokk for han, så gi han litt tid til å komme seg:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å be om unnskyldning

Unnskyld på mobil (ung.no)

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene