Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i bestevennen til eksen min, hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er forelska i sønnen til bestevennen til pappa, han er også bestevennen til eksen min, hva skal jeg gjøre?! Vi er på ferie sammen hver år!

Besvart 11.10.2018 16:52
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg skjønner at dette er en stressende situasjon. Prøv likevel å ikke ta sorgene på forskudd. Selv om gutten du er forelsket i er sønnen til bestevennen til faren din og bestevenn med eksen din, behøver ikke det å være et hinder.

Jeg synes det høres ut som en flott mulighet at dere er på ferie sammen hvert år. Da har dere jo muligheten til å bli bedre kjent - uten at andre blander seg. Du kan jo eventuelt forsøke å flørte litt med ham og se hvordan han reagerer. I og med at han er bestevenn med eksen din, kan det være han ønsker å gå litt rolig frem. Uansett vet du jo ikke hva han føler før du har vist han at du er interessert:) Prøv å vise litt interesse og se hvordan han oppfører seg tilbake. Hva er det verste som kan skje?:)

Les gjerne gjennom artiklene under!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer

Forelsket i en venn

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Er du forelsket i noen du allerede er god venn med? Syntes du det er vanskelig å vite hvordan du skal gå frem, eller er du redd for å ødelegge vennskapet?

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene