Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

Kjæresten min gjør meg sjalu..

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei! jeg leser mye på sidene deres og synes du er utrolig flink. Jeg trenger litt hjelp. jeg lurer på hvis kjæresten din har flørta/kosa med en annen jente (som er vennen din) kan det være å være utro? Det som skjedde var at jeg på en måte begynte det men etter hvert så ville jeg ikke mer fordi jeg skjønte at jeg gikk litt for lang så jeg gikk litt vekk, uten å si noe. Men da jeg gikk så begynte de å kose med hverandre, liksom å ligge i senga og klemme hverandre. Jeg likte det ikke og ble ganske sjalu. Jeg og kjæresten har nå kranglet mye fordi jeg klarer ikke å komme over det... han begynner å bli lei og det gjør jeg å.Har prøvd å glemme det men klarer ikke. kjæresten min og vennen min henger sammen fordi de er venner og jeg liker det ikke fordi jeg blir lei meg og ganske sjalu fordi hver gang jeg ser dem sammen så tenker jeg på hva som skjedde. han har sagt at det aldri skal skje igjen og han har sagt unnskyld, men jeg klarer ikke å komme over det. Vil heller ikke slå opp. noen råd?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ikke noe fasitsvar på hva som er rett og galt i et forhold. Men, jeg tror at følelsene dine forteller hva som er riktig for dere. Sett deg ned med kjæresten din og forklar at du er såret. La han forklare sin situasjon. Forhåpentligvis vokser dere sterkere som par! Lykke til.


Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp - når man er forelsket, når man flørter og når man til slutt blir sammen. Det utgjør en del av den lykkerusen man kaller forelskelse. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjæreste
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjæreste