Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min gjør meg sjalu..

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei! jeg leser mye på sidene deres og synes du er utrolig flink. Jeg trenger litt hjelp. jeg lurer på hvis kjæresten din har flørta/kosa med en annen jente (som er vennen din) kan det være å være utro? Det som skjedde var at jeg på en måte begynte det men etter hvert så ville jeg ikke mer fordi jeg skjønte at jeg gikk litt for lang så jeg gikk litt vekk, uten å si noe. Men da jeg gikk så begynte de å kose med hverandre, liksom å ligge i senga og klemme hverandre. Jeg likte det ikke og ble ganske sjalu. Jeg og kjæresten har nå kranglet mye fordi jeg klarer ikke å komme over det... han begynner å bli lei og det gjør jeg å.Har prøvd å glemme det men klarer ikke. kjæresten min og vennen min henger sammen fordi de er venner og jeg liker det ikke fordi jeg blir lei meg og ganske sjalu fordi hver gang jeg ser dem sammen så tenker jeg på hva som skjedde. han har sagt at det aldri skal skje igjen og han har sagt unnskyld, men jeg klarer ikke å komme over det. Vil heller ikke slå opp. noen råd?

Besvart 09.06.2017 22:35
 

Svar
Hei

Det er ikke noe fasitsvar på hva som er rett og galt i et forhold. Men, jeg tror at følelsene dine forteller hva som er riktig for dere. Sett deg ned med kjæresten din og forklar at du er såret. La han forklare sin situasjon. Forhåpentligvis vokser dere sterkere som par! Lykke til.


Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp - når man er forelsket, når man flørter og når man til slutt blir sammen. Det utgjør en del av den lykkerusen man kaller forelskelse. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjæreste
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjæreste


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre