Hopp til hovedinnholdet

Hvordan takler jeg at kjæresten hadde sitt første samleie med en annen?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Jeg er i et forhold med ei jente som var utvekslingsstudent i Japan. Vi tenkte det ville gå bra. Der var hun lys og eksotisk, og hun er generelt veldig attraktiv. En av de siste kveldene gikk det skeis. Hun hadde fått litt drikke, og familiefaren spurte henne om hun ville ha sex. Hun tenkte at hun like gjerne kunne la det stå til. Hun var jomfru og ville ha det overstått. Han fikk det veldig travelt med å komme igang, og fikk henne til å stå ved et lite bord. Skjørtet gikk opp og truse gikk ned, og før hun visste ordet av det var hun i ferd med å gjennomføre samleie. Hun sa au da penis trengte inn, men generelt kjente hun lite, antakelig fordi han ikke hadde særlig størrelse. Så var det bare masse inn og ut til det var ferdig. Han ville gjøre det i mer siviliserte former, og de hadde et andre samleie i misjonæren. Nå lurer jeg på hvordan jeg skal takle det? Ikke bare var hun utro, men hun mistet dyden rett før hun skulle møte meg. Familiefaren fikk på en måte oppfylt alle sine lyster.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 17!

Takk for spørsmål.

Det er ikke så lett å vite hva en skal gjøre om kjæresten har sex med en annen. Spesielt vanskelig kan det være om kjæresten velger å ha sitt første samleie med en annen enn den en er samme med. En kan føle seg lite attraktiv, oversett og få dårlig selvfølelse. 

Når dette skjer, kan det være vanskelig å fortsette forholdet. Skal en få det til, må en snakke sammen og finne ut hvordan en vil ha det som kjærester, hvordan en snakker sammen og hva som skal til for at en kan stole på hverandre igjen. 

Får du ikke til å stole på henne og glemme det som har skjedd, kan det være at du må avslutte forholdet.

Les gjerne vedlagte artikler for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Sjalu på tidligere partnere?

En jente sitter på gulvet og ser trist ut, mens hun holder den ene hånden i håret sitt. (www.colourbox.com)

Det å bli sammen med noen er spennende og fylt med mange gode følelser. Etterhvert som man blir bedre kjent kan det likevel dukke opp informasjon om partneren som det er vanskelig å takle.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex