Er han interessert eller ikke? Burde jeg bli sammen med han igjen? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er han interessert eller ikke? Burde jeg bli sammen med han igjen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For ca 7 uker siden gjorde kjæresten min det slutt etter å ha vært sammen i et år. Vi hadde det veldig bra i sammen, så det var utrolig trist! Han har hele tiden sagt til meg at han var sikker på valget sitt helt fram til fredaf for litt over en uke siden. Jeg hadde ikke snakket med han på ekte siden han gjorde det slutt, untatt på facebook. Men den fredagen så snakket vi litt sammen. Da jeg kom hjem begynte han å snakke til meg på face og sendte hjerter. Så spurte han om jeg, en kamerat av han og venninen min skulle finne på noe den søndagen og jeg sa ja. Da snakket vi masse sammen for første gang. Vi var sammen hele dagen og hadde det ganske gøy. Da jeg kom hjem den dagen, så sa han at han savnet meg og at han følte at han ville ha meg tilbake. Han sa at han ville kysse meg neste fredag på klubben igjen. Det gikk da fem dager etter denne dagen at jeg ikke snakket med han "in real life" bare på facebook. Siden han går i en annen klasse, så vi fikk ikke snakket eller nesten sett hverandre. Jeg gledet meg så utrolig mye til den fredagen hele den uka. Da endelig fredagen kom, så ordnet jeg meg på badet etter skolen. Da fikk jeg melding av han. Han skrev at vi ikke burde bli sammen alikevel. Han sa at følelsene hans gikk opp og ned hele tiden, så han var redd for at hvis vi ville bli sammen så kunne han plutselig miste dem igjen. Jeg reiste på klubben alikevel. På slutten av kvelden begynte han å gå etter de vi var med. Vi satte oss i sofaen og han satte seg ved siden av. Guttene jeg satt med begynte å tulle og lekeslåss, så han la seg over alle sammen som satt i sofaen. Det endte med at han tilslutt lå i fanget mitt. Jeg så i sidesynet mitt at han så på meg ofte. han lå der i sikkert et kvarter. Han skulle hele tiden kile meg og han smilte til meg. Jeg skjønte ingeniting. Da jeg kom hjem skrev han dette til meg på facebook: det er så fælt! når jeg er med deg (sånn som i dag) var jeg sånn att jeg kjente at jeg ville bli sammen med deg, også når jeg ikke er med deg på en stund blir følelsene borte... jeg får liksom ikke bestemt meg! Det var det han skrev. Han sa det var så nærme at han ville kysse meg, men han turte ikke. Han skrev at han savnet meg utrolig mye, men når vi ikke var sammen så forsvant følelsene. Og hver gang vi er sammen kommer de tilbake. Jeg har så utrolig lyst til å bli sammen med han igjen, men jeg er så redd for at han skal fortsette å ha opp og ned følelser hele tiden. Jeg håper på hjelp.. Hva burde jeg gjøre? Vi har bestemt at bare vi to skal møtes denne helga, men jeg vil likevel ha råd. Hva betyr det når følelsene hans er sånn? Er han intresert eller ikke? Vil det være lurt å bli sammen med han igjen? han er virkelig drømmegutten min! :( Jeg trenger hjelp!

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer