Jente, 18, har kjærlighetssorg, og vet ikke hva hun skal gjøre Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jente, 18, har kjærlighetssorg, og vet ikke hva hun skal gjøre

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, først og fremst vil jeg takke dere for den fine siden som hjelper ungdommer i vanskelige situasjoner. Jeg er i en ganske vanskelig situasjon, for kanskje et år siden møtte jeg en gutt jeg ble skikkelig glad i og vi hadde kontakt i skjult for vi tenkte vi kunne si det til foreldrene når vi ble ordentlig sammen, og en dag hadde han glemt mobilen hjemme mens jeg sendte han melding og foreldrene hans så meldingen som var sendt fra meg, og foreldrene hans ringte hjem til foreldrene mine og sa at hvis ikke de passer på meg og holder meg unna han så vil de ødelegge livet mitt. Vi fikk ikke holde kontakten og jeg ble sperret i et rom uten telefon, tv eller pc i en uke, fikk mat og sove sted. og etter hvert så måtte vi kutte kontakten og jeg brukte flere måneder på å glemme han og det var veldig vanskelig for meg, jeg gråt hver natt og savnet hans fryktelig mye, men så mistet jeg følelsen for han. Etter 2 måneder ble jeg kjent med en annen gutt og fikk ordentlig følelser for han, men det verste var at alle jentene i klassen min ble imot meg på grunn av han, og en annen gutt i klassen som hadde flørtet med meg tidligere på året sa til meg at hvis ikke jeg slo opp med han så ville han drepe oss begge bare fordi jeg ikke ble sammen med han og en annen, alle ble enige om å ødelegge for oss begge. Til slutt så slo vi opp og de lyktes, men jeg kommer ikke over det og sliter skikkelig med å glemme han og tenker på han hele tiden og faren min kom en dag til skolen og så oss to kysse og holde hender og satte meg inni bilen og lot meg aldri dra på skolen igjen før nå, også tok han med meg til et annet land. Jeg har blitt knust 3 ganger nå, ble knust i 10 - ende av en annen gutt som dro uten å si noe til meg og fikk aldri møt han igjen, ble knust i fjor en han som foreldrene ikke aksepterte oss og i år av han som ingen ville ha oss sammen. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, vær så snill å hjelp meg jeg vil så gjerne ha ham, vil rømme sammen med ham, men han vil ikke for alle jentene har sagt så masse stygge ting om meg til han så han tror det jeg er som er skyldig og ødela for oss, men jeg elsker han virkelig og vil bare ha han. Han har truffet alle andre men når jeg tekster han og sier at jeg vil møtte han så sier han at hvis jeg skal møte han så må vi ha sex, men jeg liker han ikke bare for sex men seriøse følelser. Har ingen andre å snakke med så jeg tenkte jeg skulle sende dere en melding...

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer