Hva kan jeg gjøre for å ikke være så sjalu, deprimert, sint og lei? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hva kan jeg gjøre for å ikke være så sjalu, deprimert, sint og lei?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vert forelska i denne fantastiske jenta i snart 4 år. Møtte henne første dagen på ungdomskulen og blei helt betatt. hun er absolutt alt jeg noen gang har forestilt meg. Vi ble bedre og bedre kjent med hverandre. Så ble vi sammen i 8klasse, slo opp sammen igjen i 9 klasse, slo opp sammen igjen i 10 klasse, slo opp, sammen igjen på VGS, slo opp Jeg elsker virkelig denne jenta, jeg har virkelig prøvd og prøvd på å gjere alt så bra som det går an. Prøver virkelig! Vi har grått mange tårer sammen, ledd og hatt så mangen fantastiske stunder sammen. Men det har og vert mangen problemer, mest på grunn av meg! Jeg er en ganske sjalu person og hun er en ganske guttejente, ho har nesten berre gutter som venner. Jeg har følt at hun har ''flørtet'' med disse guttene, jeg er og venner med di samme folka. Jeg har vert ganske lei og sint på grunn av at jeg har ADHD. Har aldri sagt eller gjort henne nåke som kan såre henne, har berre vert ''teit'' med familie medlemmer når hun har vert i nærheten, har kjefta på foreldra mine og sånne ting. Jeg har alltid vert open for følelsane mine for henne og sagt alltid det jeg mener. Men i noen uker har vi møtt på hverandre og vert litt med hverandre. Ja... Vi kyssa og alle di gode følelsene og minene kom tilbake! Jeg var plutselig lykkelig ! Men så snakka vi og hun sa at hun var så lei av og prøva på å få da til og funka mellom oss. Jeg vil virkelig at vi skal ''Last forever''. Vet jeg er ung, men jeg elsker henne virkelig, hun er ''TheOne'' for meg. Så jeg tenkte at jeg bare skulle prøve og få hun til og skifte meining og se at jeg virkelig bryr meg! Jeg bare lurer på hva kan jeg gjøre for at eg ikke skal være så sjalu, deprimert, sint og lei. Trenger virkelig, virkelig! hjelp. Er faktisk villig til og gjøre hva som helst!

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer