Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Jeg har kjærlighetssorg..

Jente 13 år
 

Spørsmål

Kjæresten min har nettopp slått opp med meg. han sa at han ikkje var klar for eit nytt forhold sidan ting hadde skjedd so masse i det siste, vi hadde vore sammen i nesten ein månad før han gjorde slutt. Eg er so lei meg og såra, rett etter at han slo opp begynner han å holde på med ei annan jente. Eg grine nesten kvar natt pågrunn av dette, vi har hatt det kjempe kjekt då vi var ilag, og hadde fått mange gode minne. Eg veit ikkje kva eg skal gjere, korleis kan eg komme meg over han?

Besvart 09.06.2017 22:40
 

Svar
Hei


Jeg forstår at du har det vanskelig! Gi deg selv tid, snakk med noen om det og ta en kikk på linken :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Gutt er lei seg (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjærlighetssorg
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjærlighetssorg


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre