Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å komme over gutten jeg liker

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei eg er en jente på 14, eg og en gutt er veldig glad i hverandre vi er ikkje sammen fordi han bor i et ant land. Men eg kan ikkje skutte å tenke på han så når vi snakker om å finne andre ender vi bare opp med hverandre. Eg vet ikkje Ka eg skal gjøre for eg har strevd med angst å har endelig komet over det men etter eg ikkje får møtt han blir eg bare mere deprimert hva skal eg gjøre?

Besvart 10.08.2018 14:43
 

Svar
Hei

Dette høres ut som en vanskelig og trist situasjon. 

Mine tips til deg er å snakke med noen, og kanskje prøve å kutte kontakten med gutten for en stund. 

Du bør snakke med noen fordi det ofte hjelper med å lette litt på tankene. Du får delt det som plager deg, og kan få en annens perspektiv på saken. Mange har gått gjennom slik type kjærlighetssorg før, og det finnes gode råd videre. Ta en kikk på artiklene under. 

Når det gjelder gutten, kan det være lurt å kutte kontakten. Da blir det lettere å komme over han, selv om det ikke virker sånn. Du får etter hvert tankene over på andre ting, bare gi det tid! Lykke til. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjærlighetssorg
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjærlighetssorg