Kjæresten slår opp og så er de sammen. Denne gangen ble hun virkelig såret, gråter og klarer ikke å sove. -Hvorfor gjør han slik hele tiden? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kjæresten slår opp og så er de sammen. Denne gangen ble hun virkelig såret, gråter og klarer ikke å sove. -Hvorfor gjør han slik hele tiden?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei:-) Jeg har ei bestevennine som er like gammel som meg. Hun hadde en kjærest fra april 08 til litt over september 08 etter hun slo opp har de vært sammen av og på helt til nå. Det er som regel han som slår opp.Når han er ferdig med henne får han å kliner med ei annen. Sånn er det hele tiden. Denne gangen ble hun virkelig såret, gråter og klarer ikke å sove. -Hvorfor gjør han slik hele tiden? - Har du noe tips hva jeg kan si til henne? eller gjøre med henne for å at hun skal føle seg bedre? Hilsen fortvilet bestevenn..
account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer