Hopp til hovedinnholdet

Vil lære å spille gitar.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei ;) Veit at mitt spørsmål skal under musikk, men fant ikke emne musikk så jeg stiller spørsmålet under fritid. Jeg ønsker å lære meg å spille gitar. Er ikke veldig flink. Og i tillegg hadde det vært kult å kunne synge fint også ;) Synger ikke fint !! Har du/ dere noen tips og triks til å komme i gang ? Bor i nærheten av Oslo. På forhånd, tusen takk for svar :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Å spille gitar er en utrolig fin hobby og vil gi deg mye glede. Det første du må gjøre er selvsagt å skaffe deg en gitar, og da er det lurt å vurdere en nylonstrengsgitar først. De er gjerne lettere å spille på for utrente fingre enn stålstrengsgitarer.


Hva med å gå på en gitarkurs/musikkskole? Det finnes kurs både kommunalt og privat. Kanskje er det en rockeklubb e.l. der du bor som har kurs eller informasjon om hvor du kan lære dette?

På YouTube finner du mange tips, og på biblioteket ditt har de kanskje både bøker og dvder med gitarkurs. Alt dette kan du lære mye av, men det aller beste er å plukke opp gitaren og prøve deg fram eller spille sammen med en venn. 

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lager du musikk?

Bandøving (foto: ung.no)

Har du lyst til å dele musikken din med andre, og kanskje komme i kontakt med folk som kan hjelpe deg videre i karrieren? Her er et par tips om hvordan du kan legge ut musikken din.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid