Hopp til hovedinnholdet

Det er så dårlig miljø der jeg rir. Hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Der jeg rir er det et forferdelig dårlig miljø. Nesten alle jentene er frekke mot meg!! De gir meg stygge blikk og slenger frekke kommentarer. Det er noen voksne som har prøvd å prate til dem, men de er bare frekke tilbake. Jeg har lenge tenkt på å slutte, men jeg kan det ikke før etter jul. Hva skal jeg gjøre?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så dumt at det er så dårlig miljø der du rir! Jeg skjønner at du blir frustrert av dette, det skal jo være hyggelig å være i stallen og på ridekurs. Det er flott at voksne har prøvd å snakke til disse jentene, men jeg synes ikke det er nok når det tydeligvis ikke har fungert. Snakk med foreldrene dine, så kan kanskje de snakke med lederne av ridesenteret og foreldrene til disse jentene. Jeg synes ikke det er du som skal føle at du må slutte, det er heller disse jentene som bør bli utestengt dersom de ikke skjerper seg. Men som sagt; Ta dette opp med foreldrene dine slik at de kan ta det videre. 

I mellomtiden får du bare prøve å ikke bry deg om det disse jentene sier. Hvis du er hyggelig mot alle og viser at du ikke bryr deg om hva de sier, kan det hende at de blir lei og slutter å være frekke mot deg. Les også artiklene under, så kanskje du får noen gode tips.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Bekymret gutt på skolen (colourbox.com)

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid