Hopp til hovedinnholdet

Trenger jeg å hate livet mitt?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei jente på 13 her. eg hater livet så mye, eg er feit og lav. Eg har diabetes og melkealergi. kroppen min og huden min er svak. men eg har noen krefter. eg trener og spiser og det står likevel 41kg kvar gang eg ser. dette har vart i 2 år nå. kva skjer med meg? Trenger eg å hate livet mitt ??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvis du trener regelmessig og spiser regelmessig og sunt, er det bra. Fortsett slik. Jeg vet jo ikke noe om høyden din, og det er avgjørende for å si om du er passe i forhold til seg selv. Vekten høres ikke høy ut. Hvis du har bekymringer rundt dette og om at du ikke har vokst noe på lenge, så ta en prat med helsesøster eller fastlegen din. 
Prøv å sette pris på det som ER bra i livet ditt Og gjøre det beste ut av det. DU er viktig og verdifull. Minn deg selv om det og prøv å være glad i deg selv som du er

 

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Vekt

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid