Hopp til hovedinnholdet

Er jeg en guttejente?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år som elsker Cod, battlefield og gta. Jeg har en egen ps3 og synes det er drit gøy å game. Favorit musikken min er rapp, idolet mitt er eminem og jeg elsker grøssere. Er jeg veldig gutette? Jeg føler ivertfall det. Men alle andre synes jeg er jentete siden jeg bruker sminke avpåtil i bursdager eller fester. Også drikker jeg redbull og burn. En av bestevennene mine er en gutt i klassen. Er jeg guttete eller? Jeg ønsker også avpåtil st jeg heller av gutt enn en jente, er det normalt eller er det rart?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Mange av de tingene du beskriver vil nok mange oppfatte som typisk gutteting/-interesser, men samtidig legger du jo ikke skjul på at du er ei jente. Jeg synes ikke du skulle bry deg så mye med å sette en navnelapp på hva slags "type" du er, men heller glede deg over de interessene du har. Det at du tydeligvis ikke er så opptatt av hva som er vanlig og ikke, er bare en styrke du har som gjør deg mer allsidig og spennende. Du er også heldig som har både gutte- og jentevenner, for jeg tror de aller fleste ønsker å ha begge deler.

Så lenge du er deg selv og dette er dine interesser, synes jeg du bare skal fortsette akkurat slik du gjør nå - det er jo DEG, ikke sant?

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid