Hopp til hovedinnholdet

Føler at jeg ikke har noe liv 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er fra aketershus Jeg føler at jeg har veldig lite liv, og er veldig lite sosial. Dagene mine er det samme hele tiden og jeg føler også at jeg ikke så mange venner og de to jeg har som jeg kan kalle venner er opptatte nesten hele tiden, Og jeg føler at det alltid er jeg som spør om dem vil finne på noe de spør iksom ikke meg. Så nå vil jeg begynne på noe ha et eller annet å bruke all tiden min på. Men jeg synes det er så vanskelig å finne noe å begynne på, for jeg har prøvd veldig mye men jeg føler at det nesten er et eller annet som er galt. Jeg har prøvd alt fra fotball, masse forskjellig dans, kunst osv... Men jeg er ganske glad i kunst men når jeg gikk der hadde vi en veldig hyggelig lærer jeg var veldig glad i henne men så måtte henne slutte og vi byttet lærer og da dreiv vi bare med origami og han var ikke like hyggelig. Kunne ønske det var et sånt sted hvor vi bare kunne spille og sånt med venner for vår alders gruppe en klubb, håper på svar snart vil endre livet mit

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg synes det er bra at du har prøvd så mange aktiviteter! Det viser helt klart at du har et liv.  Jeg tror det er lurt å prøve å finne ut hva man liker, og da er det kanskje aller viktigst at du ikke gir opp! Det var nok veldig kjedelig at hun som du likte ble byttet ut, men jeg synes ikke du skal gi opp pga. det :-) Plutselig en dag så finner du noe du liker veldig godt, og møter kanskje nye mennesker som du kan relatere deg til. 

Det er nok en ungdomsklubb i nærheten av deg, men jeg vet ikke helt hvor du bor. Hvis du søker på ungdsomsklubber i nærheten av der du bor, så tror jeg du fort vil finne ut om det er noe i nærheten. Jeg tror det vill vært veldig bra om du var med i en ungdomsklubb eller en annen aktivitet, som du liker. Da ville du kanskje ha muligheten til å treffe andre mennesker og få deg flere venner som du synes det er morsomt å være sammen med :-)

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid