Hopp til hovedinnholdet

Mamma sier jeg må begynne på en fritidsaktivitet

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei.mamma sier at jeg må begynne på en fritidsaktivitet,men det er ingenting som intreserer meg. Jeg jogger to ganger i uka alene,men hun sier at jeg må starte på noe. Aner ikke hva jeg skal gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Synes du kan spørre mammaen din om dere kan sette av litt tid til å prate skikkelig sammen om det, slik at du får vite hvorfor hun synes det er viktig. Så kan du forklare henne at du sliter med å komme på en aktivitet du synes er interessant. Prøv å ikke blir frustrert eller irritert, men lytt og vær åpen. Kanskje dere kommer fram til en løsning.

Det er finnes veldig mange tilbud du kan være med på, vet ikke om mammaen din mener bare idrett, eller om hun også tenker på kultur eller musikk? På nettsidene til kommunen din har de sikkert en oversikt over tilbud til ungdom både i regi av kommunen og av lag og organisasjoner. Kanskje du finner noe der som du kunne tenke deg å prøve? Det er sikkert mulig å komme og se en gang før du bestemmer deg.

Uansett hva du kommer fram til, lykke til!

 

Hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Min fritid: Spille et instrument

Ingrid, Helene og Stina (foto: Erik Saastad/privat)

Stina (14), Ingrid (14) og Helene (14) spiller klarinett, og mener at absolutt alle kan spille. Ung.no stilte dem 10 spørsmål om det å spille et instrument.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid