Hopp til hovedinnholdet

Føler meg gammeldags

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg føler meg gammel dags, alle vennene mine prater om lapdance, gutter, deilige mager, sex, kuk, at de vil suge en kuk, seriøst? jeg prater ikke om dette.. jeg synes det er rare temaer? Er jeg unormal ;P Eller..haha jeg er det på min egen måte men, liksom ja dere skjønner hva jeg mener? Hva kan jeg si for å skifte tema eller something.. siden jeg har ikke noe å si på dette. (jeg vil ikke si, kan vi skifte tema, eller noe sånt, eg syntes det ikke ernoe ubehaggelig med temaet, men jeg foretrekker noe annet?)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du er aldeles ikke unormal! Jeg tror nok nesten du kan snakke om hva som helst annet for å skifte tema, det må du nok nesten se an hva som passer :-) Under er en lenke hvor det står litt mer om hva man kan snakke om. Håper disse er til hjelp :-) Ellers synes jeg ikke at du skal føle deg unormal i det hele tatt. Om du ikke vil snakke om disse temaene, så er det opp til deg. Men om alle andre snakker om det, så skjønner jeg at det er litt kjedelig for deg. Prøv å skifte tema, så kanskje det ikke blir så kjedelig. Om dette ikke går, så kan du kanskje bare være med noen andre littegran? :-) 


 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid