Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg finne på neste sommer?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har nettopp funnet ut at de fantastisk kule planene jeg hadde for neste sommer (2015), går rett i dasset. Så her sitter jeg, uten å vite hva jeg skal finne på, for å jobbe hele sommeren er døds-kjedelig, og jeg er veldig rastløs på å reise/frivillig arbeid/nye opplevelser eller nye erfaringer generelt. Så jeg lurer på om dere har noen tips til noe kult jeg kan prøve meg på? Ville vært supert om dere viste noe!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Selv om det ikke alltid er så gøy er det viktig å jobbe litt dersom man har mulighet i løpet av en sommerferie. Uten lønn har du ingen penger å bruke på ting du elsker!

Det finnes en rekke med aktiviteter man kan finne på i sommerferien. Det er hyggelig å dra på hyttetur, stranda, skogstur, sykkeltur, fjelltur og lignende med venner. Kanskje du kan foreslå en sydentur med familien? En tur til Tusenfryd eller Bø Badeland? Kanskje det noen konserter eller festivaler du vil dra på? Jeg anbefaler deg å sette deg ned og skrive om interessene dine, deretter kan du finne ulike aktiviteter som passer. Jeg legger ved noen artikkel som du burde lese, lykke til!


Mvh. ungdomsredaksjonen
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Frivillig arbeid i Norge

En jente og to gutter holder hverandre i hendene og løfter dem i været  (www.colourbox.com)

Ønsker du en mer meningsfylt fritid finnes det nok å gjøre. Finn ut hvordan du kan hjelpe, og få en oversikt over frivillig arbeid i Norge.

Les mer

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer

Tips til deg som skal reise med vennegjengen

Ungdommer som løper ut i havet (foto: colourbox.com)

Skal du reise på pakketur på egenhånd? Her finner du gode råd du kan ha glede av før, under og etter turen din.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid